Lucy Hardway Rebane
Postituste arv : 26 Age : 32 Asukoht : Wales. Amet/klass : õpilane. 1.klass Maja : Rawenclaw. Registration date : 09/07/2007
| Pealkiri: Lucy Hardway Teis Juul 10, 2007 10:52 am | |
| Lucy Hardway
[x] - Gryffindor [x] - Hufflepuff [x] - Ravenclaw [x] - Slytherin
..::Sõbrad::.. Tuttav - Kusagilt tean sind! Tavaline sõber - Kellega saab rääkida kui on vaja. Hea sõber - Peaaegu alati valmis sinuga rääkima. Lähedane sõber - Teil on omad naljad, omad saldused.. Parim Sõber - Oled Alati Olemas.
..::Armusuhted::.. Sisse Võetud - Oh jaa.. Flirtimine - Niisama ajaviiteks, kuid kes teab.. Praegune Tüdruk - Natukeseks ajaks.. Keelatud Armastus - Ära mitte vaatagi sinna poole! Üks Armastus - See Üks ja Õige
..::Vaenlased::.. Vältimine - Kõnnid kaarega mööda. Tüütu - Mingi suvaline pinisev putukas kõrvas. Ebameeldiv - Kui kohe kindasti pole vaja suhelda siis ei suhtle ka. Viha - tõsiselt nõme inimene.. Tõsine Viha - Tõsine üksteise jälestus ja viha.
Et ma sind lisaks, postita palun järgnev informatsioon.
Nimi: Maja: Kes sa tahad olla: Miks:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ignisis Heliodor Gryffindor Tavaline sõber - Kellega saab rääkida kui on vaja. Sõpru on ju kh vaja ja pealegi oled tore inimene. Vastus: Sobib Luscinia Heliodor Rawenclaw Tavaline sõber - Kellega saab rääkida kui on vaja. Mina olen ka Lucy Vastus: Heh. Tore ...!)
Viimati muutis seda (Püh Juul 15, 2007 2:24 pm). Kokku muudetud 4 korda | |
|
Ignisis Heliodor Prefekt
Postituste arv : 77 Age : 32 Amet/klass : 3. klass Maja : Gryffindor Registration date : 10/07/2007
| Pealkiri: Re: Lucy Hardway Teis Juul 10, 2007 3:52 pm | |
| Nimi: Ignisis Heliodor Maja: Ei tea veel... Kes sa tahad olla: Tavaline sõber - Kellega saab rääkida kui on vaja. Miks: Sõpru on ju kh vaja ja pealegi oled tore inimene. | |
|
Luscinia Heliodor Rebane
Postituste arv : 62 Amet/klass : 1. klass Maja : Ravenclaw Registration date : 10/07/2007
| Pealkiri: Re: Lucy Hardway Teis Juul 10, 2007 6:44 pm | |
| Nimi: Luscinia Heliodor Maja: Ei tea veel Kes sa tahad olla:Tavaline sõber - Kellega saab rääkida kui on vaja. Miks: Mina olen ka Lucy | |
|
Lucy Hardway Rebane
Postituste arv : 26 Age : 32 Asukoht : Wales. Amet/klass : õpilane. 1.klass Maja : Rawenclaw. Registration date : 09/07/2007
| Pealkiri: Re: Lucy Hardway Kolm Juul 11, 2007 12:21 pm | |
| | |
|
Alexandra Moon Peatüdruk
Postituste arv : 65 Age : 32 Asukoht : Sigatüügas Amet/klass : Peatüdruk, 5. klass Maja : Slytherin Registration date : 04/07/2007
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Lucy Hardway | |
| |
|