Sigatüüka Nõiduse ja Võlukunstikool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sigatüüka Nõiduse ja Võlukunstikool

PealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Raha välja võtmas

Go down 
4 posters
AutorTeade
Ignisis Heliodor
Prefekt
Prefekt
Ignisis Heliodor

Postituste arv : 77
Amet/klass : 3. klass
Maja : Gryffindor
Registration date : 10/07/2007

Raha välja võtmas Empty
PostitaminePealkiri: Raha välja võtmas   Raha välja võtmas Icon_minitimeTeis Juul 10, 2007 2:48 pm

Ignisis astus koos õe ja emaga panka. Nad suundusid otse ühe väga koleda härjapõlvlase poole. Ema ulatas tollele võtme ja härjapõlvlane läks väikesest uksest pikka pimedasse käiku. Kuni me teda tagasi ootasime vaatas tüdruk ringi. Pank oli suur ja veidi kõle. Siin oli palju koledaid härjapõlvlasi, kuid veelgi rohkem oli siin sagivaid inimesi, kes tahtsid oma raha kätte saada. Härjapõlvlased käisid rahakukrutega mööda rohelise marmorpõrandaga saali ringi ja toimetasid inimestele raha kätte. Varsti tuli ka Nisi raha. Kole mehike andis talle ühe kukru ja teise ta õele ning Nis tänas teda, sest ema ütles, et ta peab olema üliviisakas. Nis keeras otsa ringi ja lahkus sealt võimalikult ruttu. talle ei meeldinud need elukad.
Tagasi üles Go down
http://whoompaloompa.blogspot.com
Luscinia Heliodor
Rebane
Rebane
Luscinia Heliodor

Postituste arv : 62
Amet/klass : 1. klass
Maja : Ravenclaw
Registration date : 10/07/2007

Raha välja võtmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Raha välja võtmas   Raha välja võtmas Icon_minitimeTeis Juul 10, 2007 5:28 pm

Luce oli kogu pangas käigu ajal suu kinni haodnud. Ta oli näost valge ja rippus Ignisise varruka küljes. Kui nad välja olid jõudnud sõnas Luscinia: "Ma lähen proovin veel!" Kuid tardus juba uksel. Ema naeris ja tahtis teada, miks tüdruk ei läinud. Lucy sõnas: "Seal haises niigi ja mulle tundus, et üks härjapõlvlane peeretas just."
Tagasi üles Go down
Hayley Hemmingway

Hayley Hemmingway

Postituste arv : 6
Registration date : 01/08/2007

Raha välja võtmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Raha välja võtmas   Raha välja võtmas Icon_minitimeKolm Aug 01, 2007 10:43 pm

Hayley tuli rõõmsalt koos isaga panka.
Neid hakkas teenindama üks lühike härjapõlvlane, kes ei olnud ültse sõbralik.
Kõigepealt sõitsid nad ühe vaguniga Hemmingwayde kambri juurde. Kui lühike härjapõlvlane selle avas võttis Hayley isa sealt tütrele raha ja seejärel nad lahkusid vaguniga koobastest.
Pangast väljudes ütles Hayley isale:
Ma loodan, et ma ei pea oma jalga enam kunagi sinna tõstma, see koht oli jube.
Tagasi üles Go down
http://www.sigatxxgas91.proboards92.com
harry100

Postituste arv : 1
Registration date : 27/08/2007

Raha välja võtmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Raha välja võtmas   Raha välja võtmas Icon_minitimeNelj Nov 22, 2007 8:37 pm

Ma astusin panka. Vaatasin ringi. See koht tundus lahe. Olin koos sõbraga. Uksel olnud silt tegi kõheda tunde. Enne ei teadnud ma, et ma üldse võlur olen, kasvasin mugude seas, aga olen siiski segavereline Smile . Meid teenindaas üpris iseäralik härjapõlvlane. Sõper ulatas kirja ja minu võtme. Sõitsime siis minu kambri juurde. Võtsin sealt galeoone, sirpe ja knutte. Välja minnes tundsin imelikku kergendust Very Happy .
Tagasi üles Go down
Sponsored content

Raha välja võtmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Raha välja võtmas   Raha välja võtmas Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Raha välja võtmas
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1