Sigatüüka Nõiduse ja Võlukunstikool
|
|
| Järve ääres | |
| | Autor | Teade |
---|
Alexandra Moon Peatüdruk
Postituste arv : 65 Age : 32 Asukoht : Sigatüügas Amet/klass : Peatüdruk, 5. klass Maja : Slytherin Registration date : 04/07/2007
| Pealkiri: Järve ääres Teis Juul 10, 2007 4:04 pm | |
| Alex sammus ühel õhtul Järve äärde. Ta istus kaldale ning pani jalad krõnksu, ise jalgade ümbert kinni võttes. Vaikselt ohkas tütarlaps ning vaatas järvele. | |
| | | Peeves Poltergeist
Postituste arv : 2 Asukoht : Sigatüügas Amet/klass : Poltegreist Registration date : 10/07/2007
| Pealkiri: Re: Järve ääres Reede Juul 13, 2007 12:32 pm | |
| Peeves tiirutas nähtamatuna üle puude latvade. Allpool nägi ta üht tüdrukut üksinda istumas. Muiates võttis poltegreist enda taskust paar veepasapommi, mis ta oli ise kokku seganud. Ta lennutas pommid teele ja muutis enda viimasel hetkel nähtavaks ise karjudes: "Its raining mud! Halleluuuja! Its raining mud!" Kui pommid pihta lärtsatasid muutis Peevsie end jälle nähtamatuks ja ulgus paar hetke hundilikult. | |
| | | Alexandra Moon Peatüdruk
Postituste arv : 65 Age : 32 Asukoht : Sigatüügas Amet/klass : Peatüdruk, 5. klass Maja : Slytherin Registration date : 04/07/2007
| Pealkiri: Re: Järve ääres Reede Juul 13, 2007 3:22 pm | |
| Alex küüris end vihaselt ühe võlukepi viipega pasast puhtaks. "Sa veel saad parunilt !" röögatas tütarlaps, sest ta teadis, et Peeves oli selle tagasi. Vihaselt istus ta uuesti maha ning jäi järve põrnitsema. | |
| | | Caleb Anduessa Rebane
Postituste arv : 65 Age : 31 Registration date : 10/07/2007
| Pealkiri: Re: Järve ääres Esm Juul 16, 2007 2:11 pm | |
| Caleb kõndis järve äärde ning nägi seal Alexandrat kes oli kuidagi vihane. " Tsau " ütles Caleb ning läks tüdrukule lähemale. " Mu nimi on Caleb. Caleb Anduessa.Mis sinu nimi on?" Küsis poiss ning jäi tüdruku vastust ootama. | |
| Pealkiri: Re: Järve ääres Kolm Aug 01, 2007 8:35 am | |
| Alexandra vaatas enda poole tulnud noormehe poole. "Tere jah. Mina olen Alexandra Moon," tutvustas tütarlaps end naeratades. "Mis teid siia toob ?" päris nooruk siis. | |
| | | Caleb Anduessa Rebane
Postituste arv : 65 Age : 31 Registration date : 10/07/2007
| Pealkiri: Re: Järve ääres Nelj Aug 16, 2007 2:02 pm | |
| "Ahh niisama olen siin.Ja teie?" küsis poiss ning jäi tüdruku vastust ootama. | |
| Pealkiri: Re: Järve ääres Esm Aug 20, 2007 12:07 pm | |
| alexandra mõtles veidike ning silmitses puuriva pilguga taevast. "Ah, niisama vaatan ringi. Mitmendas klassis te käite ?" päris neiu ning vaatas nüüd noormehele otsa. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Järve ääres | |
| |
| | | | Järve ääres | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |