Sigatüüka Nõiduse ja Võlukunstikool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sigatüüka Nõiduse ja Võlukunstikool

PealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Kõhtu täitmas

Go down 
2 posters
Mine lehele : 1, 2  Next
AutorTeade
Rupert Cavendish
Rebane
Rebane
Rupert Cavendish

Postituste arv : 19
Amet/klass : Gryffindor
Registration date : 13/07/2007

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeEsm Aug 27, 2007 2:42 pm

Enne ülejäänud kooliasjade ostmist andsid korinad kõhus Rupert'ile tunda, et Ta polnud hommkikusööki söönud ja ta otsustas, et läheb Florean Fortescue jäätisekohvitkusse (sest see oli kõige lähemal asuba pood kust süüa sai) seda viga parandama. Ta ostis endale vaniljejäätise ja istus laua taha, seda isukalt süües.
Tagasi üles Go down
https://sigatyygas.forum.co.ee/index.htm
Alexandra Moon
Peatüdruk
Peatüdruk
Alexandra Moon

Postituste arv : 65
Amet/klass : Peatüdruk, 5. klass
Maja : Slytherin
Registration date : 04/07/2007

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeEsm Aug 27, 2007 2:47 pm

Alexandra suundus ühel pärastlõunal Jäätisekohvikusse. Väljas oli augusti kuu kohta väga palav ilm ning ta soovis enda kurku veidike jahutada. Ta tellis endale ¹okolaadijäätise. Kui ta selle kätte oli saanud ning maksnud oli, vaatas Alex kohvikus ringi.

Ta nägi eemal üht noormeest isukalt jäätist ampsamas ning suundus siis noormehe juurde. "Ee .. vabandust. Kas see koht on vaba ?" päris Slytherinlane ning osutas käe vabale toolile. Ta vaatas natuke arglikult noormehe poole.
Tagasi üles Go down
Rupert Cavendish
Rebane
Rebane
Rupert Cavendish

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeEsm Aug 27, 2007 2:50 pm

"Minugi poolest" ütles Rupert jälgimata küsijat ja rünnates oma jäätist veelkord.
Tagasi üles Go down
Alexandra Moon
Peatüdruk
Peatüdruk
Alexandra Moon

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeEsm Aug 27, 2007 2:58 pm

Alexandra vaatas Ruperti poole veidike imeliku näoga. "Nojah, tänud," lausus Peatüdruk väikse segadusega ning võttis koha peal istet. Ta võttis ühe ampsu enda jäätisest ning lausus: "Minu nimi on Alexandra. Alexandra Moon." Ta naeratas korraks ning võttis siis järjekordsed paar ampsu enda jäisest ¹okolaadijäätisest.
Tagasi üles Go down
Rupert Cavendish
Rebane
Rebane
Rupert Cavendish

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeEsm Aug 27, 2007 3:01 pm

"Vabandage, ma ei loo siin tutvust, ma täidan lihtsalt kõhtu!" nähvas Rupert. Kuid küsis siis:" Kas Sa käid ka Sigatüükas?"
Tagasi üles Go down
Alexandra Moon
Peatüdruk
Peatüdruk
Alexandra Moon

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeEsm Aug 27, 2007 3:05 pm

Alexandra võpatas järsult, kui kuulis, kuidas Rupert temaga räägib. Veidike pettunult mõtles ta juba minna, sest tema lootis noormehega normaalselt läbi saada. Rupert aga ise seda järelikult ei tahtnud,arvas neiu.

Kuuldes poisi küsimust, välgutas nooruk enda silmi. "Ma ei tulnud siia enda koolist rääkima, vabandage väga," lausus ta sama teravalt, kui oli seda teinud Rupert ning sukeldus siis enda jäätisetaldrikusse.
Tagasi üles Go down
Rupert Cavendish
Rebane
Rebane
Rupert Cavendish

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeEsm Aug 27, 2007 3:16 pm

"Kas Sa oled siis Durmstrangist? Kus see asub? küsis ta järsku Durmstrangist huvitudes. "Ma olen teistest koolidest lugenud..."
Tagasi üles Go down
Alexandra Moon
Peatüdruk
Peatüdruk
Alexandra Moon

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeEsm Aug 27, 2007 3:20 pm

Alex vaatas poisi poole ning vastas: "Ei, ma pole Durmstrangist. Ja see asub kusagil põhjas. Vastus sinu küsimusele: Jah, ma olen Sigatüükast." Ta võttis paar ampsu jäätisest. "Sa siis pole ?" küsis ta järsult ning vaatas kulmukortsutusega poisile otsa.
Tagasi üles Go down
Rupert Cavendish
Rebane
Rebane
Rupert Cavendish

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeEsm Aug 27, 2007 3:26 pm

"No, mulle saadeti kutse, aga mind pole veel sõõlatud" ütles Rupert, kes järsku märkas et ta jäätis on otsas. "Härra, kas ma saaksin uue?!" ütles hõikas Rupert müüale. "Mis majast Sa oled, Andromedia, kas see oli Spoon Teie nimi ma mõtlen?
Tagasi üles Go down
Alexandra Moon
Peatüdruk
Peatüdruk
Alexandra Moon

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeEsm Aug 27, 2007 4:13 pm

Alexandra ohkas raskelt ning lausus siis rahulikumalt. Poiss tunduski tüdrukule veel üpriski noor ning teda tuli järelikult aidata. "Misasja ? Minu nimi on Alexandra Moon. Ja kas teie nüüd ütlete enda nime härra ?" päris nooruk ning vaatas teravalt Rupertile otsa.
Tagasi üles Go down
Rupert Cavendish
Rebane
Rebane
Rupert Cavendish

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeNelj Aug 30, 2007 11:14 am

"Emm. mis majast Te olitegi?"päris Rupert uuesti, kui ta uue jäätise oli saanud.
Tagasi üles Go down
Alexandra Moon
Peatüdruk
Peatüdruk
Alexandra Moon

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeNelj Aug 30, 2007 11:19 am

Alexandra vaatas Ruperti poole ning lausus napilt: "Slytherin." Ta ohkas väsinult ning kurvalt ning silmitses aknast välja. Teda ei hoolinud, et Rupert oli gryffindoris. Praegu tundus ta täiesti normaalne.
Tagasi üles Go down
Rupert Cavendish
Rebane
Rebane
Rupert Cavendish

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeNelj Aug 30, 2007 11:21 am

"SLYTHERIN, kas seat ei pidanud KÕIK MUSTAD VÕLURID JA NÕIAD tulema!?" ütles Rupert natukene oma tooli tüdrukust eemale tõugates.
Tagasi üles Go down
Alexandra Moon
Peatüdruk
Peatüdruk
Alexandra Moon

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeNelj Aug 30, 2007 11:23 am

Alexandra vaatas nüüd altkulmu Ruperti poole. Ta põrnitses teda kaua enda mürkroheliste silmadega. "kas kõik Gryffindorlased on nii lollid ?" küsis Slytherinlane vastu ning nihutas enda tooli meelega poisi kiusamiseks temale lähemale.
Tagasi üles Go down
Rupert Cavendish
Rebane
Rebane
Rupert Cavendish

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeNelj Aug 30, 2007 11:25 am

"HEI HOIA MUST EEMALE!" ütles Rupert vaadates plika imelikku pilkku ja mõeldes, mis needuse viimane talle peale võib panna.
Tagasi üles Go down
Alexandra Moon
Peatüdruk
Peatüdruk
Alexandra Moon

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeNelj Aug 30, 2007 11:26 am

Alexandra irvitas õelalt ning vajus mõttesse. Polnud ju paha Ruperti peal mõnda loitsu harjutada. Kahjuks oli siin liiga palju inimesi. Enamus neist jõllitas Rupertit uskumatult. Alex aga naeratas magusalt ning puges end Rupertile lähemale. "Hmm .. Kas sa kardad ? Oo jaa .. ma tunnen hirmu lõhna," lausus ta mesimagusalt.
Tagasi üles Go down
Rupert Cavendish
Rebane
Rebane
Rupert Cavendish

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeNelj Aug 30, 2007 11:31 am

Rupert'il oli juba hirm päris nahas, tal tuli meelde kuidas ta ükskord "Klassikalist loitsuõpikut" sirvis ja tal tuli meelde loits mida ta natukene iseseisvalt harjutanud oli. Ta sihtis tüdrukut ja lausus:" Rictusempra!"
Tagasi üles Go down
Alexandra Moon
Peatüdruk
Peatüdruk
Alexandra Moon

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeNelj Aug 30, 2007 11:36 am

Alex vaatas noormehe poole, kui järsku too sihtis neidu võlukepiga. Lexi oli kindel,e t Rupert ei loitsi teda, kuid ta eksis. Järsku pahvatas Slytherinlane naerma, sest tal oli kohutavalt kõdi. Ta oil ammu kõdi kartnud.

Kui loitsu mõju lõppes, irvitas neiu kõledalt. "Nonii .. Saa aru, mind ei loitsi keegi," Ta vaatas korraks ringi ning märkas, et kohvik oli inimestest lage. See oli talle kasulik. Ta sihtis noormeest enda teravatipulise võlukepiga ning lausus: "Densaugeo."
Tagasi üles Go down
Rupert Cavendish
Rebane
Rebane
Rupert Cavendish

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeNelj Aug 30, 2007 11:40 am

Rupert'i hambad hakkasid järsku kasvama ning just õigel hetkel astus kohviku tagaruumist välja härra Fortescue, kes peatas loitsu ja hakkas Rupert'i hammmaste pikkust tagasi õigeks reguleerima. Pärast seda hakkas Ta Alexandraga pahandama...
Tagasi üles Go down
Alexandra Moon
Peatüdruk
Peatüdruk
Alexandra Moon

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeNelj Aug 30, 2007 11:45 am

Alexandra vaatas kohviku peremehele naeratades otsa ning sõnas: "Tema alustas. Kes te tõesti arvate, et MINA alustasin ?" küsis Slytherinlane ning tegi pugeja nägu. "Auväärne härra, tema on kõiges süüdi," sõnas ta ning suunas sõrme Ruperti poole. Kohviku omanikul läks nägu punaseks ning ta kõmpis vihaselt Ruperti poole.
Tagasi üles Go down
Rupert Cavendish
Rebane
Rebane
Rupert Cavendish

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeNelj Aug 30, 2007 11:47 am

"Härra, ma ei teinud midagi, ma ei oska ühtegi loitsu, tema oli ju see kes mind ära loitsis, mitte mina teda" ütles Rupert, soovides Alexandrale nii palju pahandusi kui võimalik.
Tagasi üles Go down
Alexandra Moon
Peatüdruk
Peatüdruk
Alexandra Moon

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeNelj Aug 30, 2007 11:51 am

Alexandra vaatas uuesti kohvikuomaniku poole ning lausus: "Mina ? Mul pole võlukeppigi. See on Sigatüükas." Ta oli hoopis selle aknast välja visanud. Kohvikuomanik sai aga vihaseks ning uratas: "Mul ükskõik, kes seda tegi. Kaduge mõlemad välja." Seejärel läks ta ukse juurde ja tegi selle lahti, et poiss ja tüdruk välja astuda saaks. Alexandra pea vajus lonksu ning aeglaselt kõndis ta ukse poole.
Tagasi üles Go down
Rupert Cavendish
Rebane
Rebane
Rupert Cavendish

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeNelj Aug 30, 2007 11:56 am

Rupert hammustas viimase tüki oma teisest jäätisest ja astus poeast välja. Ta mõtles veel mõnda loitsu, et tüdrukule tagasi teha ja ainukene loits mis tal meelde tuli (ja mida ta oskas) oli:" Tarantallegra!" mille ta ütles just siis kui tüdruk oli uksest välja tulnud. Ta võttis oma kooliasjad ja astus põiktänavale, et oma ülejäänud kooliasjad ära osta.
Tagasi üles Go down
Alexandra Moon
Peatüdruk
Peatüdruk
Alexandra Moon

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeNelj Aug 30, 2007 12:01 pm

Alexandra jalutas just kohvikust välja, kui teda tabas uus loits. Alexandra oli pikka aega loitsu mõju all, kui üks kohalik teda sellest vabastas. Neiu tänas teda ning jooksis siis Rupertile järgi. Kui ta oli poisi kätte saanud, jäi Alexandra tema ees seisma. Ta pani võlukepi taskusse ning lausus: "Tead .. Ma pole selline .. Slytherinlane nagu sa arvad. Pole minu mure, et sul minust selline arvamus jäänud on. Kui sa tahad tõesti vaenutseda, eks teeme siis seda. Kuid mina tahtsin sinuga normaalselt läbi saada." ta ohkas vaiskelt ning kõndis poisist eemale. Ta istus ühe suvalise maja trepile ning pani jalad krõnksu, asetades enda pea põlvedele.
Tagasi üles Go down
Rupert Cavendish
Rebane
Rebane
Rupert Cavendish

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitimeNelj Aug 30, 2007 12:04 pm

Rupert läks trepi juurde ja ütles:"Vabandust ega ma meelega teinud ainult vihahoos. Ei tea mis tunne sinul oleks kui sinust viis aastat vanem võlur või nõid sind nii põrnitseks nagu ta sind iga kell tapma oleks võimeline?"
Tagasi üles Go down
Sponsored content

Kõhtu täitmas Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kõhtu täitmas   Kõhtu täitmas Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kõhtu täitmas
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2Mine lehele : 1, 2  Next